Case

Alltså, ibland måste man få skryta lite.

Vi har under årens lopp gjort många spännande uppdrag. För stora företag. Och små. Inom såväl life science, som industri, turism och IT. Varje uppdrag är unikt! Vi är stolta över att få vara med och bidra till våra kunders tillväxtresa.

Förband som förändrar sårläkning

Sorbact

Baserat på naturliga processer och fysiska interaktioner avlägsnar Sorbact bakterier på ett säkert sätt som förebygger och behandlar infektion utan att frisätta aktiva ämnen i såret.

Läs mer
Startup med legacy

SystemHouse Solutions

Som sprungen ur Bravida-koncernen har SystemHouse Solutions de stora musklerna, imponerande kundcase och marknadsledande säkerhetslösningar. Samtidigt är man en startup.

Läs mer
Börsnoterad pionjär

Alzinova

Alzinova banar vägen för en helt ny typ av behandling för Alzheimers. Runt hörnet står en planerad Fas 1-studie. Som noterad på Nasdaq First North har man både samarbetspartners, investerare och aktieägare att kommunicera med.

Läs mer
70% fler leads

Moogio

Moogio erbjuder måttbeställda solskydd i hög kvalitet. Med sina 29 butiker i Sverige och Danmark är man idag Nordens ledande kedja inom markiser och måttbeställda solskydd.

Läs mer
Digital tillväxtmotor

Alberts Städservice

Alberts Städservice tillväxtresa har varit minst sagt imponerande, med en femdubblad omsättning på fem år. I centrum står leadsgenerering via hemsidan.

Läs mer
Från Uppsala till världen

Gradientech

Gradientechs innovativa plattform tar antibiotikatestning till nästa nivå. Labb får snabbare arbetsflöde, mer exakta mätvärden och bättre kliniska beslut. En unik innovation, med en global potential.

Läs mer