Karriär

Bli vår kollega!

På mkmedia arbetar du i både stora och små digitala projekt – för spännande kunder i många olika branscher! För oss är det viktigt att du trivs under arbetsdagen och har en bra balans mellan yrkesliv och privatliv.

Vilka är vi?

mkmedia är en digital reklambyrå. Det innebär att vi inte bara är en webbyrå. Eller en reklambyrå. Vi är en digital reklambyrå helt enkelt. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder hela vägen från idé till strategi, teknik och mätning. Det gör oss unika bland byråer i vår storlek!

Varför arbeta på mkmedia?

Hos oss får du växa med spännande uppgifter och kul projekt! Du får också mycket eget ansvar. För precis som att vi tar ansvar dig och din utveckling, tycker vi att det är viktigt att du känner ett ansvar för mkmedia och våra kunders mål och utveckling. Förutom en trevlig arbetsplats med många sociala aktiviteter så erbjuder vi bra lön, individuella utbildningar, flexibla arbetstider, ett minimum av övertid, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

mkmedia i siffror

  • Grundades 1999
  • Medarbetare: 14 st
  • Omsättning: 10 MSEK

Just nu har vi inga annonser men…

Vi är alltid intresserade av kreativa och kompetenta personer så skicka gärna en intresseanmälan till info@mkmedia.se så kommer vi ha dig i åtanke för kommande projekt.

Vill du skicka in en spontanansökan?

Maila ditt CV!