Praktik

Gör din praktik hos oss!

mkmedia är en populär plats att göra sin praktik på – och vi gillar att ha praktikanter hos oss. Så tveka inte på att kontakta oss om du studerar webbdesign, webbutveckling, digital analys eller något annat ämne inom digital kommunikation. Hos oss får du vara med i skarpa projekt och du får alltid handledning av en utsedd handledare med erfarenhet från just ditt område.

Vilka är vi?

mkmedia är en digital reklambyrå. Det innebär att vi inte bara är en webbyrå. Eller en reklambyrå. Vi är en digital reklambyrå helt enkelt. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder hela vägen från idé till strategi, teknik och mätning. Det gör oss unika bland byråer i vår storlek!

Varför ska du göra din praktik på mkmedia?

Hos oss får du utvecklas med spännande uppgifter och kul projekt! Du får också mycket eget ansvar under din praktiktid. För precis som att vi tar ansvar för dig och din utveckling, tycker vi att det är viktigt att du känner ett ansvar för mkmedia och vår utveckling. Förutom en trevlig arbetsplats med många sociala aktiviteter så erbjuder vi dig löpande handledning och en individuell plan för din praktik.

mkmedia i siffror

  • Grundades 1999
  • Medarbetare: 14 st
  • Omsättning: 10 MSEK

Vill du skicka in en ansökan?

Maila ditt CV!