mk-news

Tiden går fort när man har roligt!

Efter 20 månader av föräldraledighet önskar vi äntligen Hannah välkommen tillbaka. Full av energi står hon nu redo att ta sig an alla våra fina kunder.

Hur har du haft det?
Jag har haft det bra – fullt upp! En nyfödd och en 3-åring kan ju konsten att hålla en sysselsatt, så att säga. Och så passade vi ju på att slänga in ett husbygge där i karusellen också. Men njuta, det har jag hunnit göra!

Hur känns det att komma tillbaka?
Helt fantastiskt faktiskt! I ett hus på landet med två småbarn—mitt i en pandemi—är det ju lätt att sukta efter stimulans och socialt samspel med ”den yttre världen”. Så det känns toppen att få ta sig an våra goa kunder och deras uppdrag igen, även om det är på distans!

Ja, det där med att arbeta hemifrån. Några tips på ”arbeta digitalt”?
Jag försöker ta på mig ”arbetskläder” (även på underkroppen), så att jag ändå får en gå-till-jobbet-känsla. Och att ha ett kontor där det går att stänga om sig är guld värt! Att försöka bryta i arbetet för bensträckare och kaffepaus är lättare sagt än gjort, det blir lätt att en sitter och nöter non-stop. Jag brukar därför försöka sätta på musiken lite högre på lunchen och få till lite rörelse medan mikron arbetar!

Vi hälsar Hannah varmt välkommen tillbaka!