mk-news

Snipp snapp snut, så var LIA:n slut!

10 veckor går fort när en har roligt, och igår var det redan dags att tacka av Andrea för hennes lilla inspel hos oss. En roligt period där hon har briljerat med sina AE-skills och underhållit oss med sina historier om råttinvasion och vinterbad.

10 veckor på mkmedia, hur har det varit?
Det har varit lärorikt och roligt! Verkligen kul att få känna av hur det är på en byrå, och se hur alla samspelar och samarbetar i projekten. Min förra LIA-period var på en marknadsavdelning, så detta var något annat! Och gänget på mkmedia är så hjälpsamma och snälla, så det har varit toppen!

Så, vad har du fått göra under din LIA?
Jag har varit inblandad i väldigt varierande projekt, vilket har varit kul! En stor bredd. Det har blivit många timmar i After Effects för framtagning av rörliga annonser till diverse kampanjer, informationsfilmer m.m. Men även design av ikoner, presentationer, bildretusch, printannonser och webbdesign i mindre skala. Som sagt, variation!

Vad har varit mest utmanande?
Även om jag suttit mycket med animation och videoproduktion tidigare stötte jag på en hel del utmaningar i projekten, så det har blivit en del googlande och tutorials. Och det betyder ju att jag lärt mig massor av nytt!

Vi vill tacka Andrea för hennes tid hos oss och önskar henne lycka till med den stundande examen och framtiden som frilans!
TACK!