mk-news

Säg hej till Matilda!

Vi har utökat vårt team och avslutade 2022 med att rekrytera en helt ny resurs – vår administrativa assistent Matilda! Hon inledde sin anställning med att delta på vår julmiddag/karaoke (och fick därmed se alla våra sidor), och hon har snabbt hittat en naturlig plats i teamet.

Matilda är en resurs som vi verkligen har sett fram emot att ha hos oss och hon kommer i huvudsak att avlasta byråchef/VD. Men kanske kommer även ni bekanta er med henne om ni slår en signal till växeln eller svänger förbi kontoret.

Låt oss presentera Matilda lite närmare!

Dina arbetsuppgifter sträcker över ett brett spann – vad är roligast?
Det är just det som är det roligaste enligt mig, att få blanda det kreativa med det mer konkreta. Men måste jag välja skulle jag säga att jag tycker att det har varit roligast att hjälpa till i kundjobb och strukturera i olika områden.  

Vad ser du mest fram emot på mkmedia?
Jag ser fram emot jobba med mina nya kollegor i en nytänkande och kreativ arbetsmiljö. Jag är också nyfiken på att träffa fler av kunderna och att lära mig mer om hur arbetet på byrå fungerar.

Nu har du varit här ett litet tag, vad är ditt intryck av mkmedia hittills?
Det känns jättebra! Det är fortfarande mycket att ta in nu i början, men mitt intryck är att vi är ett otroligt härligt gäng med hög och bred kompetens som har kul tillsammans.

Vad gör du helst en ledig dag?
Under en ledig dag umgås jag allra helst med min sambo och våra vänner eller familj. Vi hittar på något kul under dagen och lagar god mat på kvällen. 

Till sist, vad skulle du välja: Att aldrig mer resa utanför sveriges gränser, eller att aldrig mer använda sociala medier?
Oj oj detta var inte en lätt fråga. Jag skulle valt att aldrig mer använda sociala medier. Jag har någon form av hatkärlek till sociala medier tack vare dess negativa och positiva konsekvenser. Resa däremot är något jag inte skulle få samma motivation utan.

Vi hälsar Matilda varmt välkommen i gänget!