mk-news

mkmedia är Årets Reklambyrå 2018!

Vintern 2019 åkte delar av mkmedia upp till Münchenbryggeriet i Stockholm, där gala och prisutdelning för Årets Byrå gick av stapeln. Över 500 deltagare från byråer i hela Sverige var på plats för möjligheten att ro hem det åtråvärda priset som Årets Byrå i sina respektive kategorier.

Efter en nervkittlande nomineringsfilm stod det klart – mkmedia vann!

Vad är då Årets Byrå?

Årets Byrå är den största bransch- och kvalitetsstudien inom kommunikationsområdet där relationen mellan byråer och deras kunder utvärderas. Kort och gott – en mätning av kundnöjdhet! Mkmedia var nominerad och vann kategorin Reklambyråer 7–15 mkr. Detta tack vare att våra största kunder har utvärderat och rankat oss utifrån 15 kriterier, allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Tack!

Vi är oerhört stolta och hedrade över denna utmärkelse, som innebär att vi har Sveriges nöjdaste kunder! Så ett stort tack till alla ni som har ställt upp och varit med i utvärderingen och även en stor eloge till alla fantastiska medarbetare på mkmedia. Det är på grund av er – med er erfarenhet, kreativitet, kompetens och service-känsla – som vi är Årets Reklambyrå!

//Eva Furunger och Helena Bergander
VD och Byråchef på mkmedia

Image for Eva Furunger

Eva Furunger

VD / Projektledare