mk-news

Låt oss presentera Frida!

Frida studerar IP Grafisk produktion & form på Yrgo, och vi får nu äran att ha henne hos oss de kommande 10 veckorna under hennes LIA-period. Vi vill gärna presentera henne lite närmare:

En ung kvinna ler mot kameran, hon är klädd i svart blus och sitter vid en dator. I bakgrunden ser man en stor grön växt

Vad är roligast med din utbildning?
Att den är väldigt bred och att man får testa på olika saker. Det gör det lättare att hitta vad man verkligen vill syssla med. Och att man får komma ut i arbetslivet under utbildningen!

Vad ser du mest fram emot på mkmedia?
Att få lära känna er och ert sätt att arbeta. Och att få smaka på hur det är att arbeta i branschen. Ser såklart också fram emot att bli inspirerad och lära mig massa nytt.

Nu har du varit här i snart en vecka, vad är ditt intryck av mkmedia hittills?
En välkomnande arbetsplats med skickliga, drivna och roliga medarbetare. Ni verkar kunna lösa allt som kommer er väg och ha kul samtidigt. Och det är kul att få vara på plats på ert väldigt trevliga kontor! 🙂

Nu närmar sig hösten – vad sysselsätter du dig helst med en mörk och ruggig helgdag?
Kollar skräckfilm med en god öl i handen och göttigt käk.

Till sist, vad skulle du välja: Att aldrig mer använda mobil/platta/dator ELLER att alltid framöver uppdatera dina sociala medier 1 gång i timmen?
Väljer att knappt använda sociala medier eftersom jag inte gillar det, så att uppdatera det en gång i timmen hade varit en mardröm. Men behöver ju dator för att kunna arbeta och plugga! Hade nog fått välja sociala medier.

Vi ser fram emot en givande höst tillsammans med Frida och önskar henne hjärtligt välkommen!