mk-news

Hej Calle!

Under vintern & våren gör Calle praktik hos oss som en del i KY-utbildningen Digital Designer på YRGO i Göteborg. Det tycker vi är jättekul och vill gärna presentera honom lite närmare.

Vad är roligast med din utbildning?
Det roligaste är att jag får syssla med nästan alla mina fritidsintressen på en och samma gång. Konst, musik och ljud, foto och video, litteratur och kultur, teknik och mjukvara. Att ha innovativa idéer och att kunna kombinera alltihop i olika sorters dynamik. Jag kan ha intressanta samtal med människor ifrån princip alla sorters branscher och ändå få ut någonting av det när jag kan komma med input från ett Design, marketing och digitalt perspektiv.

Vad ser du mest fram emot på mkmedia?
Att få uppleva mer om hur det är på en etablerad arbetsplats inom den digitala domänen och se hur alla arbetar, olika processer och hur det rent affärsmässiga går till. Lära mig mer om kundmöten, se hur erfarna yrkesutövare arbetar och att få träffa nya människor som tycker om att arbeta med samma sak som jag. Och att utmana mig själv och hur jag kommer att agera i längden.

Nu har du varit här i lite mer än en vecka, vad är ditt intryck av mkmedia hittills?
Väldigt välkomnande. Öppna kort och rak kommunikation, väldigt realistisk och förstående syn av hur det kan vara att komma direkt från skolan. Tryggt och trevligt och jag känner att jag kan vara mig själv.

Om du måste välja, Coca cola eller Julmust??
Julmust helt klart.

Om Covid-19 helt magiskt skulle försvinna, vad är det första du skulle göra??
Jag skulle ha en stor fest, maxa lägenhetens kapacitet!

 

Vi ser fram emot en inspirerande vår tillsammans med Calle och önskar honom välkommen!